“RICOCHET® THE HIGH-TECH RACKETSPORT”
Ricochet is de nieuwe spectaculaire racketsport die in Europa sterk aan populariteit wint. Het combineert qua spel de beste eigenschappen van badminton (reactie) en squash (tactiek). Vanwege de compacte bouw is de Ricochetbaan ook in relatief kleine ruimtes te installeren (inbouwhoogte <3 meter).

Plafond!
Bij Ricochet maakt ook het plafond deel uit van het spel.Vanwege de mogelijkheid van het spelen via het plafond (ceiling shots) heeft de sport een extra dimensie gekregen. De baan is compact en rackets zijn klein en licht. Dit maakt Ricochet ook heel geschikt voor b.v. kinderen en ouderen. Standaard is verlichting, een elektronisch scoreboard en infrarood lijnbewaking ingebouwd. Zowel de spelers als het publiek kunnen hierdoor het spel en score goed volgen.

Ricochet is ook een prima aanvulling voor squashcentra!
Ricochet is fun! en geschikt voor een grote doelgroep. De baan neemt weinig ruimte in beslag (2½ x minder m3 dan squash) en kan middels een verdiepingsvloer ook nog ruimte bieden voor bijvoorbeeld Fitness faciliteiten.

Voor meer informatie, toernooien en speellocaties zie:

De officiële website www.ricochet-world.com/nl
De Int. fan-website: www.ricochet.pagina.nl

 
Inrichten squashbanen - Onderhoud squashbanen - Renovatie squashbanen - Reparaties squashbanen - Squashvloer - Voorzetwanden squashbanen - Reparaties sportvloeren - Onderhoud sportvloeren - Renovatie sportvloeren - Junckers squash - Fiberesin squash - Dansvloer - Aerobicvloeren - Badminton vloeren